Foredrag med Steen Møller – Bæredygtig udvikling og læringsrum for hele familien

I samarbejde med Kassebølle Friskole præsenterer Langelands Højskole foredrag med Steen Møller fra Grobund, samt stifter af økolandsbyen Friland.

Foredraget hedder “Bæredygtighed udvikling og læringsrum for hele familien”.

“Jeg er selv i en situation nu, hvor mine årlige omkostninger til bolig er 12.000 kroner om året. Det er en helt anden situation end før, hvor jeg havde gæld. Det betyder, at jeg kan gøre en masse ting, som ikke har et økonomisk formål. Men at gøre sig gældfri kræver, at du kan spare op. Og det er der godt nok ikke mange, der har sans for i dag” siger Steen Møller.

Steen Møller gør op med den måde, vi lever og arbejder på. Det giver ingen mening, at vi ikke har tid til os selv og tid til vores børn samtidig med, at vores forbrug truer klodens ressourcer og klima. Hvordan bidrager vi til naturen, får et bedre klima og samvær samtidig.

Steen Møller har løsninger på, hvordan vi kan udvikle og leve bæredygtig og samtidig have tid til at leve, mens vi her her.

Bæredygtig udvikling og læring handler om, med små ændringer i hverdagen, at gøre en stor forskel for miljøet, klimaet og familiens livskvalitet.

Steen Møller er iværksætter, tidligere økologisk landmand, højskoleforstander og en af idémændene bag andelsforeningen Friland, der arbejder på at opføre gældfrie og affaldsfrie huse. Derudover har han medvirket i en række tv-programmer om bæredygtig udvikling og det gode liv.

Til foredraget vil han fortælle om spildevandsanlæg, der producerer mad, brændeovne der producerer el, og om at lave huse uden at producere affald. Derudover fortæller han om, hvordan vi kan skabe mere liv i landdistrikterne og et liv uden gæld og affald.

Gert Rosing Fra Langelands Højskole vil indledningsvis kort fortælle om FNs 17 verdensmål.

Vel mødt!

Entrè 50 kr. Arrangementet er åbent for ALLE. Børn og unge er gratis.

Kursusleder

Steen Møller

Foredragsholder

Stifter af økosamfundet Friland, samt værkstedsfællesskabet Grobund.

Tilmeld dig
Kursusdato

Onsdag den 22. maj kl 19.00

Målgruppen

Arrangementet er åbent for ALLE.

Kassebølle Friskole

Kassebøllevej 7, 5900 Rudkøbing.

50 kr. for voksne

Børn og unge er gratis.
Ingen billetbestilling - Bare kom og køb din billet i døren!