Bliv lokal forandringsagent – 3 timers kursus

3 timers introkursus

På dette kursus får de en introduktion til faciliterende teknikker som du kan bruge i forbindelse med nye projekter og forandringsprocesser i dit lokalområde. Du får i praksis muligheder for at prøve et par af teknikkerne af, og efterfølgende lave en plan for dine kommende indsatser.

Igennem Langelands højskoles, vil du blive en del af fællesskabet af forandringsagenter i dit lokalområde.

 

Få redskaber til at lede nye projekter og forandringprocesser i dit lokalområde.

  • Hvordan kommer man fra idéfase til at sætte i værk?
  • Hvordan håndterer jeg forskellige mennesker og mange ideer?
  • Hvordan får jeg lokalsamfundet med?
  • Hvordan håndtere jeg det uforudsete?
  • Hvordan tager jeg lederskabet for processen?

 

Et kursus med fokus på ledelsesdelen. Vores erfaring er, at mange lokale ildsjæle, undervisere og projektledere kommer til kort, fordi de faktisk ikke evner at steppe ind i deres eget lederskab og derfra skabe følgeskab. Dette område vil vi folde rigtig meget ud i dette kursus.

På 3 timers introkursus lærer du det grundlæggende, og få konkrete redskaber med hjem så du kan komme i gang med det samme. Du lærer også de andre at kende, og får skabt et fællesskab omkring det at skabe forandringer. Langelands Højskole byder ind i et rum med bæredygtig dannelse, og du vil derfor også blive undervist og udfordret i forhold til din egen arbejdsmetoder og udvikling.

 

Metode

Metoderne som vi bruger bygger på Langelands Højskoles værdisæt om bæredygtig dannelse og iværksætteri. Det vil sige, at du vil blive udfordret på hvordan du sætter projekter i værk, og hvordan du arbejder med det på en bæredygtig måde. Det vil fx sige, at vi indgår i en dialog om forandringer, vi inddrager verdenssamfundet, vi bevæger os fysisk, vi reflekterer over egen udvikling og vi kan også finde på at synge en sang sammen!

 

Introaften til weekendkursus

Introaftenen er en god “bund” for dit videre arbejde. I efteråret 2018 slår vi et weekendkursus op, hvor vi arbejder i dybden med din egen rolle som forandringsagent, facilitator og leder af udviklingsprocesser. Både introkursus og weekendkurset vil klæde dig godt på til dit videre arbejde med inddragende processer i lokalsamfundet.

Weekendkurset afholdes 22-23. september 2018 på Langeland

Undervisere

Alexandra Benedicte Collin

Underviser

Kristine Karlshøj

Underviser

Tilmelding
Tilmeld dig
Kursusdato

Tirsdag d., 21. august 2018 kl. 17.00 - 20.00

Målgruppen

Lokale ildsjæle, projektmagere, Iværksættere, projektledere, ledere, undervisere Det vil være en fordel at du arbejder med lokale projekter i forvejen. Det kan være som kommunal projektleder eller som lokal ildsjæl eller deltager i en landsbyklynge.

Sted

Frivillighuset, Rudkøbing, Langeland

Pris

400 kr.